OM BEATE MYRVOLD

Beate Myrvold begynte å trene turn og ballett da hun var svært ung, og var som 12-åring aspirant til landslaget. Etterhvert ønsket hun imidlertid å trene på en annen måte og det ble mye sykling, dans og yoga. Disse treningsformer har fulgt henne opp gjennom årene.

Beates utdannelse som sang/stemmepedagog er fra en retning som legger stor vekt på kroppen og kroppsbevissthet, og i forbindelse med dette trente hun yoga og satte seg inn i ulike typer pusteteknikker. I sin kursvirksomhet «Stemmen bak stemmen» legges derfor fokus både på kropp og pust. Har du lyst til å lese mer om disse kursene, kan du kikke her

Beate trente også mye ren styrketrening, men lette etterhvert etter noe som kunne kombinere yogaens helhetstenkning med mer tradisjonell trening. Dette fant hun i UHM-pilates hvor pilatesøvelsene bygger kroppen til en harmonisk helhet sammen med pusteteknikken som brukes. Dette gir ro, fokus og avspenning, på samme måte som yoga.

Beate utdannet seg til UHM-pilates instruktør under Tina Hessel. Hun er sertifisert UHM-pilates instruktør og begynte å holde kurs våren 2009.