Pilates/sang- og stemme

Pilates/sang- og stemmekurs kombinerer UHM®pilates med frigjørende stemmebruk og sunn, riktig sangteknikk. Dette vil utvikle en fleksibel stemme som du kan bruke så mye du vil uten å bli hes eller sliten.

UHM®pilates er den ultimate treningsformen å kombinere med sang- og stemmearbeid pga av den spesielle pusteteknikken som brukes. Pusteteknikken understøtter en perfekt støttebevegelse for stemmen som vi har bruk for i sang og tale. Den gir også mer oksygen og energi som vi trenger for å kunne uttrykke det vi ønsker gjennom sang/stemme. Her kan du lese mer om UHM®pilates.

Sang/stemmearbeidet er en kombinasjon av lekende, frigjørende arbeid med stemme, både for sang og tale (Roy Hart) og de nyeste teknikkene for riktig bruk og forståelse av stemmen (Cathrine Sadolin). Sammen vil disse ulike tilnærmingene gi oss en sunn, fleksibel og levende sang/talestemme.

Pilates/sang- og stemmekurs er tredelt; med pilatestrening, felles stemmeøvelser/utforskning av stemmen og individuelt arbeid. I det individuell arbeidet fokuserer vi på det den enkelte deltaker ønsker å arbeide med.

Kurset går mandag 18. til 22. juni 09.30 – 15.30, på Tøyen kulturhus i Oslo.

Pris kr 3900.